Liga Economistului revine!

Liga Economistului, sezonul 2018-2019, se apropie cu pași rapizi. Urmărește site-ul sau pagina noastră de Facebook Liga Economistului pentru vedea cum poți ajunge noua stea a acestei competiții.

Meciuri demonstrative – ASE 105

Cu prilejiul împlinirii a 105 primăveri, Academia de Studii Economice din București organizează un turneu spectaculos de meciuri demonstrative.La acest turneu au confirmat prezența 4 echipe de renume: echipa Profesorilor din ASE, echipa Vedetelor din showbizul românesc, echipa STAFF Steaua București și echipa MADR-AFIR.

Vă așteptăm cu mare drag si în număr cât mai mare în data de 19 aprilie 2017, începând cu ora 17:45 în sala de sport a ASE-ului, etajul 2, strada Cihoschi, pentru a sărbători împreună!

Etapa 4 bate la ușă

Astăzi, începând cu ora 18:00, ne vedem în Complexul Cultural Studentesc Sportiv Tei pentru a urmări împreună o nouă etapa din sezonul 2017-2018 al Ligii Economistului.
Haideți sa bucurăm împreună de un regal fotbalistic oferit de cadrele didactice și studenții Academiei de Studii Economice din București.
🏆⚽🔟

Am lansat noul site Liga Economistului

Deoarece sezonul 2017-2018 din Liga Economistului stă să înceapă, dorim să vă surprindem cu un nou site unde veți găsi toate detaliile legate de competiția de fotbal din Academia de Studii Economice. Aici veți putea vedea rezultatele la zi, clasamentul actualizat al ligii și nu în ultimul rând veți putea urmări live o parte din meciuri. Stați pe-aproape, surprizele abia încep!